Προαναγγελία επιστροφής Τσάπα μετά από επικοινωνία με το Gazzetta!

Προαναγγελία επιστροφής Τσάπα μετά από επικοινωνία με το Gazzetta!

bet365

O χορηγός του Ιωνικού Νικαίας και φερόμενος διοικητικός ηγέτης του, Βαγγέλης Τσάπας επικοινώνησε με το Gazzetta και προανήγγειλε την επιστροφή του. Τι λέει το ρεπορτάζ για τις επαφές του με την πρόεδρο της ΚΑΕ, Χριστίνα Σκέντζιου σε όλο το διάστημα της απουσίας του.

Το δημοσιογραφικό συναίσθημα που σου προκαλεί ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα και ένα πρόσωπο που δεν περίμενες σε καμία περίπτωση να ακούσεις, είναι πραγματικά ξεχωριστό. Πολλώ δε μάλλον, όταν στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής βρίσκεται ο πιο πολυσυζητημένος άνθρωπος στο ελληνικό μπάσκετ, τις τελευταίες οκτώ ημέρες.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Τσάπα, τον οποίο η πιάτσα γνωρίζει ως διοικητικό ηγέτη του Ιωνικού Νικαίας (εκείνος αποκαλεί τον εαυτό του χορηγό)! Ο 44χρονος επιχειρηματίας, που σύμφωνα με την αποκάλυψη της 10ης Νοέμβρη στο Gazzetta, δεν είχε δώσει σημεία σημεία ζωής για σχεδόν 48 ώρες και με την απουσία του φέρεται να «προκάλεσε» την παραίτηση της προέδρου της ομάδας, Χριστίνα Σκέντζιου, αποδεικνύεται ότι δεν έχει χαθεί από προσώπου γης.

Όχι μόνο επειδή επικοινώνησε με το Gazzetta και εξήγησε ότι σοβαροί προσωπικοί του λόγοι τον ανάγκασαν να αποσυρθεί για λίγο καιρό από τα μπασκετικά δρώμενα. Αλλά κυρίως γιατί από το ρεπορτάζ μας προκύπτει, ότι σε όλο αυτό το διάστημα, έχει προσπαθήσει ουκ ολίγες φορές, ανεπιτυχώς, να επικοινωνήσει με την μέχρι πρότινος πιο στενή του συνεργάτιδα (όπως και οι άνθρωποι της ομάδας), που στο μεσοδιάστημα παραιτήθηκε, για να την καθησυχάσει.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο Βαγγέλης Τσάπας, η επιστροφή του θα πρέπει να θεωρείται υπόθεση λίγων ημερών.

Εν τω μεταξύ και εν αναμονή της επανεμφάνισής του, πριν από λίγες ώρες, η εταιρία Hellenic Coin που διαχειρίζεται το HNC, το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση ότι ο Βαγγέλης Τσάπας, δεν είναι πλέον διευθύνων σύμβουλός της και τόνισε ότι ουδέποτε υπήρξε ιδρυτής ή ιδιοκτήτης της. Χωρίς, όμως, να καθιστά σαφές τι ακριβώς συνέβη και ο 44χρονος επιχειρηματίας αποχώρησε από την θέση που κατείχε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα