Γέλοβατς: Παραμένει σε καταστολή ο Σέρβος της ΑΕΚ

Γέλοβατς: Παραμένει σε καταστολή ο Σέρβος της ΑΕΚ

Γέλοβατς: Παραμένει σε καταστολή ο Σέρβος της ΑΕΚ

bet365

Ο Στέφαν Γέλοβατς παραμένει στο Metropolitan, βρίσκεται σε καταστολή και οι γιατροί περιμένουν τις εξελίξεις με την υγεία του.

Ο Στέφαν Γέλοβατς συμπληρώνει πέντε ημέρες στο Metropolitan με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ακόμη κρίσιμη. Ο Σέρβος σέντερ της ΑΕΚ βρίσκεται σε καταστολή, με τους ιατρούς που έχουν αναλάβει την περίπτωσή του να περιμένουν να δουν τις αντιδράσεις του τις επόμενες ώρες.

Ο Γέλοβατς έχασε τις αισθήσεις του στο γυμναστήριο του κλειστού των Άνω Λιοσίων την Κυριακή (14/11), έχοντας υποστεί εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Πριν από δύο ημέρες η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του, στην οποία επιβεβαίωνε το εγκεφαλικό και πρόσθετε: «Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα