Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον ΠΑΟΚ

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον ΠΑΟΚ

Newsroom
Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μπήκε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ mateco καθώς μετά την υπογραφή συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν, συμμετείχε σε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο 31χρονος γκαρντ θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του αύριο (16/11) το πρωί στο PAOK SPORTS ARENA όπου έχει προγραμματιστεί η επανέναρξη των προπονήσεων ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα. Ο ίδιος έπιασε δουλειά από σήμερα (15/11) καθώς μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο και αφού διευθετήθηκε το διαδικαστικό κομμάτι με την υπογραφή του συμβολαίου (μέχρι το τέλος της χρονιάς), στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο και συμμετείχε σε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης με την ταυτόχρονη παρουσία παικτών οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η παρουσίασή του στην ομάδα είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (16/11) και φυσικά θα συμπεριληφθεί στη 12αδα για τον αγώνα με τη Λάρισα καθώς εκεί θα κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα