Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι «αιωνίων» επιστρέφει και χρειάζεται το κατάλληλο συνοδευτικό!

Κάτια Πετροπούλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι «αιωνίων» επιστρέφει και χρειάζεται το κατάλληλο συνοδευτικό!
Η μεγάλη «κόντρα» στο ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει και το Gazzetta έχει τα απαραίτητα συνοδευτικά, για να μην δεις το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... ξεροσφύρι!

«Μαύρα μάτια» κάναμε να δούμε ένα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Basket League, αλλά να που έφτασε επιτέλους η στιγμή!

Ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίρνει και πάλι «φωτιά», η αδρεναλίνη «χτυπά» κόκκινο και το Gazzetta θέλει οι αναγνώστες κι οι φίλοι τους να περάσουν τις δύο αυτές πολύτιμες ώρες με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι, όταν θα ανοίξετε την τηλεόρασή σας την Δευτέρα (22/11, 19:30, ΕΡΤ3, Live στο Gazzetta), για να δείτε με την παρέα σας την αναμέτρηση στο ΣΕΦ, πρέπει να έχετε και τα κατάλληλα συνοδευτικά.

Εμείς προτείνουμε πέντε, με ιδιαίτερη μνεία, φυσικά, στο πολυβραβευμένο Ελαιοπουλάκι® του Αγγελάκη. Ένα μοναδικό κοτόπουλο, που εκτρέφεται σε ιδιόκτητες φάρμες στην Εύβοια, με 100% φυτικές τροφές με βάση το καλαμπόκι και το αγνό ελαιόλαδο. Η ειδική αυτή διατροφή του, μας δίνει ένα ιδιαίτερα νόστιμο και θρεπτικό προϊόν, πλούσιο σε πρωτεΐνες, σελήνιο και βιταμίνες Β3 και Β6, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού μας συστήματος.

Επιπλέον, δεν λείπουν από τη λίστα οι πανέ λιχουδιές Αγγελάκης από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλο, φιλετίνια και κοτομπουκιές, αλλά και τα χειροποίητα πανέ κεφτεδάκια από κιμά φρέσκου κοτόπουλου! Βραβευμένα με αστέρια ανώτερης γεύσης, έτοιμα σε λίγα μόλις λεπτά, συνδυάζονται με πολλές επιλογές και είναι αντάξια ενός τέτοιου ντέρμπι! Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε, ανάλογα την όρεξή σας.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

1. Κάτι διαφορετικό και νόστιμο

Chicken Sliders
Chicken Sliders / Αγγελάκης

Ok, όλοι μπορούμε να σκεφτούμε τις κλασικές κι εύκολες λύσεις για μια βραδιά με την παρέα, βλέποντας αγώνα. Όταν, όμως, θες κάτι απλό, αλλά ταυτόχρονα και διαφορετικό, για να απολαύσεις την εμπειρία στο μάξιμουμ, τότε τι; Έχουμε την απάντηση! Chicken sliders! Αφράτα ψωμάκια bagels ή burger, κοτόπουλο στήθος Ελαιοπουλάκι® και σαλάτα coleslaw. Συνολικός χρόνος; 40 λεπτά. Βρες τη συνταγή από την food blogger "mamaknows" εδώ, δοκιμαστέ τη και θα μας θυμηθείτε!

2. All-time classic πίτσα

Shutterstock
Credits: Shutterstock

Ακόμα ένα σούπερ συνοδευτικό για την ώρα του παιχνιδιού είναι η διαχρονική πίτσα. Την παραγγέλνεις όπως θες, τρώγεται με τα χέρια, δεν λερώνονται πιάτα, με αποτέλεσμα να «σώζεις» και πολύτιμο χρόνο. Αρκεί να κάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως, για να χτυπήσει το κουδούνι on time και να ευχαριστηθείτε μπάσκετ και φαΐ!

3. Το ιδανικό finger food

Φιλετίνια κοτόπουλο πανέ με λαχανικά και dip μουστάρδας
Φιλετίνια κοτόπουλο πανέ με λαχανικά και dip μουστάρδας / Αγγελάκης

Σε ποιον δεν αρέσουν τα φιλετίνια κοτόπουλου, που συνοδεύονται τέλεια με μια λαχταριστή σως; Αυτό το πιάτο είναι από τα πιο ιδανικά finger foods, κι όχι μόνο για τις βραδιές αγώνα με την παρέα. Μια συσκευασία φιλετίνια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης αρκεί για 2 άτομα (οπότε αν είστε μεγάλη παρέα, πρέπει να κάνεις τα... κουμάντα σου!), ενώ δεν χρειάζεται αρκετός χρόνος προετοιμασίας, παρά μόνο 20 λεπτά.
Το πεντανόστιμο αυτό έδεσμα μπορείς να το συνοδεύσεις με λαχανικά, κυπριακές πίτες και το γευστικό dip μουστάρδας, μια συνταγή από τον σεφ Αλέξανδρο Παπαπνδρέου, για να γλείφεις τα δάχτυλά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ εδώ και να ακολουθήσεις τη συνταγή κατά γράμμα.

4. Κρέπα, αγάπη μου

Shutterstock
Credits: Shutterstock

Αλμυρές, γλυκιές, και γενικώς... όπως τις θες! Η κρέπα είναι πάντα μια καλή ιδέα κι ακόμα ένα φαγητό που σε βγάζει από την... δύσκολη θέση να το φτιάξεις - εκτός αν σου αρέσει το μαγείρεμα και θες να περιποιηθείς την παρέα σου. Είτε με τραγανό, είτε με πιο μαλακό φύλλο, η κρέπα είναι από τα σνακ που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε είτε σε αγώνες, είτε σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση, και η σχέση μαζί της είναι μια σχέση αγάπης!

5. Chicken Pop Corn

Επικές κοτομπουκιές σαν ποπ κορν
Επικές κοτομπουκιές σαν ποπ κορν / Αγγελάκης

Ναι, καλά διάβασες! Chicken Pop Corn. Ή αλλιώς, επικές κοτομπουκιές σαν ποπ κορν! Για να το πετύχεις, θα πρέπει να εξοπλιστείς με το φιλέτο στήθος κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι®, την συνταγή από τους "the eaters" που θα βρεις εδώ, αλλά και λίγη υπομονή, καθώς ο συνολικός χρόνος είναι λίγο μεγαλύτερος από τις προηγούμενες προτάσεις μας (περίπου μία ώρα). Το αποτέλεσμα, όμως, θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πεντανόστιμες συνταγές με κοτόπουλο Αγγελάκης και Ελαιοπουλάκι®

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα