Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ψάχνουν και οι δύο την επιστροφή στις νίκες

Newsroom
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ψάχνουν και οι δύο την επιστροφή στις νίκες

bet365

Οι δύο ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» με στόχο την επιστροφή στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό του Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Σε μία αναμέτρηση που ο Ντάριλ Μέικον και ο Νίκος Παππάς θα τεθούν αντιμέτωποι με τις πρώην ομάδες τους.

Το ρεκόρ των «πρασίνων» έπειτα από 5 παιχνίδια (έχουν ένα λιγότερο λόγω ρεπό) βρίσκεται στο 4-1, με την «Ένωση» των 6 αγώνων να καταγράφει 3 νίκες και 3 ήττες.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο ήττες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στην Ρίγα και τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, «πληγώθηκε» πριν από περίπου δύο 24ωρα από την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ, ως παίκτης της Ούνικς Καζάν για την 9η αγωνιστική της Euroleague, χωρίς να καταφέρνει να... συνεχίσει την καλή εμφάνιση μετά το «διπλό» επί του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις απουσίες των δύο ομάδων, ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την επιστροφή του Νέντοβιτς από τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, εκτός από τους Γιόγκι Φερελ και Τζεχάιβ Φλόιντ, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στο πρωτάθλημα.

Για τον Στέφανο Δέδα και τους «κιτρινόμαυρους», στην 12άδα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος μέχρι πρότινος απουσίαζε από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφαν Γελοβατς μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ ο Ανδρέας Πετρόπουλος θέλει τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα για να μπει κανονικά στις προπονήσεις.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα