ΑΕΚ: Ο Βαουλέτ έχει πετύχει το πρώτο καλάθι της Ένωσης σε Basket League & BCL (vids)

ΑΕΚ: Ο Βαουλέτ έχει πετύχει το πρώτο καλάθι της Ένωσης σε Basket League & BCL (vids)

ΑΕΚ: Ο Βαουλέτ έχει πετύχει το πρώτο καλάθι της Ένωσης σε Basket League & BCL (vids)

bet365

Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ έχει μία ασυνήθιστη πρωτιά. Στα πέντε επίσημα ματς της ΑΕΚ (σε Basket League και BCL) έχει σημειώσει το πρώτο «κιτρινόμαυρο» καλάθι!

Τύχη και ικανότητα. Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ διαθέτει μπόλικα και απ' τα δύο στοιχεία. Με τον Αργεντινό φόργουορντ της ΑΕΚ να έχει μία ασυνήθιστη πρωτιά με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, έχοντας διανύσει πέντε επίσημα ματς, σε Basket League και Basketball Champions League.

Βλέπετε, ο Βαουλέτ έχει βάλει και στα πέντε ματς το πρώτο καλάθι της ΑΕΚ, το οποίο σε τρεις περιπτώσεις είναι το πρώτο καλάθι και του αγώνα. Μη λησμονούμε ότι η ιστορία έχει ήδη καταγράψει πως το πρώτο καλάθι στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια ήρθε από τα χέρια του Αργεντινού.

Απόψε η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, για την 4η αγωνιστική της Basket League (20:00, ΕΡΤ3) και απομένει να δούμε αν ο 25χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει το σερί του.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η Ένωση προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε καλάθι του Βαουλέτ (από ασίστ του Γέλοβατς). Τελείωσε το ματς με 11 πόντους και 5/6 δίποντα, 1/2 βολές.

Σομπατέλι - ΑΕΚ

Οι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ με τρίποντο του Γκόλομαν, όμως ο Βαουλέτ ήταν εκεί για να μειώσει, έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ απ' το άστοχο σουτ του Φλιώνη. Ο Βαουλέτ μέτρησε 4 πόντους, με 2/7 δίποντα.

ΑΕΚ - Λάρισα

Ο Βαουλέτ έγραψε ιστορία. Έκανε το 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση της «Βασίλισσας» στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, παίρνοντας ξανά επιθετικό ριμπάουντ, στη μοναδική επικράτηση της ΑΕΚ τη φετινής σεζόν. Πέτυχε 11 πόντους με 4/4 δίποντα και 1/2 τρίποντα.

Απόλλων Π. - ΑΕΚ

Δέκα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα το δίδυμο Γέλοβατς - Βαουλέτ συνεργάστηκε ξανά, με τον Αργεντινό να κάνει το 2-0. Το τέλος του ματς τον βρήκε με 12 πόντους (5/6 διπ., 2/4 βολές) και με μία βαριά ήττα.

ΑΕΚ - Τρεβίζο

Ο Βαουλέτ έκανε το 5/5, χωρίς αυτή τη φορά να σκοράρει πρώτος και καλύτερος σε ολόκληρο το ματς. Η ιταλική ομάδα ξέφυγε με 7-0 και ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο «κιτρινόμαυρο» καλάθι με λέι απ, για το 7-2. Συνολικά σημείωσε 9 πόντους με 4/9 δίποντα και 1/3 βολές.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα