Μια φανέλα και μια αφιέρωση στον Νικόλα!

Μια φανέλα και μια αφιέρωση στον Νικόλα!

Gazzetta team
Μια φανέλα και μια αφιέρωση στον Νικόλα!

bet365

Μια υπογεγραμμένη φανέλα και μια αφιέρωσε στα social media έδειξαν τη στήριξη του ΠΑΟΚ στον νεαρό Νικόλα ο οποίος δίνει τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του.

Η περίπτωση του νεαρού Νικόλα είναι γνωστή στις τάξεις των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλέον έλαβαν γνώση και οι αθλητές της ομάδας καθώς είναι ιδιαίτερη και αφορά ένα παιδί το οποίο μέχρι πρότινος έδινε τις δικές του μάχες σε αγωνιστικούς χώρους. Ο Νικόλας ήταν αθλητής του Ταε Κβον Ντο, στο συγκεκριμένο άθλημα έχτισε τα όνειρά του, μέχρι που παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτός είναι και ο λόγος έναρξης μιας άλλης μάχης, πιο σοβαρής ασφαλώς από αυτές που έδινε ως αθλητής του Ταέ Κβον Ντο, από την οποία ελπίζουμε ότι θα βγει νικητής.

Μια υπογεγραμμένη φανέλα της αγαπημένης ομάδας του ή μια αφιέρωση είναι από τις πράξεις που δίνουν δύναμη, κουράγιο και το χαμόγελο για να συνεχίσει κάθε άνθρωπος ο οποίος έχει να ανέβει τον δικό του Γολγοθά κι αυτό έπραξε ο ΠΑΟΚ έπειτα από τη νίκη επί του Ηρακλή στην Basketleague. Ο Νικόλας είναι φίλος του Δικεφάλου και η ομάδα μπάσκετ του αφιέρωσε το αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου.

«Το Σάββατο πετύχαμε την πρώτη μας νίκη! Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα και ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα! Στη ζωή όμως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικοί αγώνες από ένα απλό παιχνίδι μπάσκετ! Όπως αυτός ο αγώνας που δίνει ο Νικόλας! Ένα ξαφνικό και σοβαρό πρόβλημα υγείας, τον έβγαλε από την καθημερινότητα του και τον αθλητισμό και τον έβαλε σε μια πολύ δύσκολη διαδικασία καθημερινής μάχης! Του αφιερώνουμε την πρώτη μας νίκη. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο Νικόλα και την οικογένεια του. Νικόλα θα βγεις νικητής και σε αυτόν αγώνα!», έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό της στα social media με την ευχή στον Νικόλα να κερδίσει και αυτή τη μάχη.

ΠΑΟΚ για Νικόλα


 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα