ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ίαν Χάμερ (vids)

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ίαν Χάμερ (vids)

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ίαν Χάμερ (vids)

bet365

Η περίπτωση του Ίαν Χάμερ έχει ανέβει αρκετά στη λίστα του Στέφανου Δέδα προκειμένου να «γεμίσει» τη ρακέτα της ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο Στέφανος Δέδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ένωσης αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις μετά και τη φυγή του Μάνι Χάρις προκειμένου να «γεμίσει» το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και ένας από τους παίκτες που εξετάζει και μάλιστα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του, είναι ο Αμερικανός Ίαν Χάμερ.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει ύψος 2.01 μέτρα και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «τέσσερα» όσο και στο «πέντε». Πέρυσι βρέθηκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τη φανέλα της Πετκίμ, με την οποία μέτρησε κατά μέσο όρο 11,3 πόντους και 5 ριμπάουντ. Αν και ο Στέφανος Δέδας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών, ο Ίαν Χάμερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα και φαίνεται να κερδίζει περισσότερο έδαφος.

Να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως είναι η Όλντενμπουργκ, η Μπαντίρμα, η Νίζνι, η Μονακό, η Σάρατοφ, η Κολεϊλέρ, η Γκέτινγκεν, η Ουλμ κ.α. Βέβαια τα πάντα θα δρομολογηθούν μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του BCL με αντίπαλο την Σομπατέλι εκτός έδρας.

@Photo credits: Basketball Champions League
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα