Κάρτερ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Υπήρξαν συζητήσεις, ίσως πάω κάποια στιγμή»

Ευαγγελος Στελλάκης
Κάρτερ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Υπήρξαν συζητήσεις, ίσως πάω κάποια στιγμή»
Ο Τάισον Κάρτερ, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με το Λαύριο, παραδέχθηκε σε συνέντευξη του πως βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο νεαρός Αμερικανός γκαρντ του Λαυρίου μίλήσε στο basketnews.com και εξήγησε, αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ότι «υπήρξαν κάποιες συζητήσεις. Μίλησα μαζί τους λίγο, αλλά τελικά πήγα στο Summer League και μετά αποφάσισα να επιστρέψω στο Λαύριο».

Ο 24χρονος περιφερειακός ανέφερε πάντως ότι «δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, δεν είμαι σίγουρος», σχετικά με το γιατί δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του στους Πειραιώτες, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε άλλες προτάσεις από σύλλογους της EuroLeague.

Ο Κάρτερ, πάντως, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό μελλοντικά, παραδεχόμενος ότι «ναι, θα ήθελα να παίξω γι' αυτούς. Iσως το πάω κάποια στιγμή».

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Αμερικανός σκόρερ ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία του με την ομάδα του κόουτς Χρήστου Σερέλη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα