ΕΟΚ σε Αναστόπουλο: «Δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες»

Newsroom
ΕΟΚ σε Αναστόπουλο: «Δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες»

bet365

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες την ΚΕΔ/ΕΟΚ σχετικά με την πρόθεσή του να συνεχίσει να σφυρίζει τη νέα σεζόν ωστόσο η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον έμπειρο διαιτητή πως δεν έχει συμπεριληφθεί στους πίνακες των διαιτητών για τη σεζόν 2021-22.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος τέθηκε εκτός πινάκων των διαιτητών που θα σφυρίξουν στην Basket League την επόμενη σεζόν, όπως ενημερώθηκε σχετικά από την ΕΟΚ.

«Σε απάντηση του εγγράφου σας, σάς ενημερώνουμε ότι δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 που μας διαβιβάστηκαν στην ΟΔΚΕ» αναφέρει η Ομοσπονδία στην απάντησή της προς τον έμπειρο διαιτητή.

Η πρόσφατη επιστολή της ΟΔΚΕ προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία κοινοποιήθηκε στον Γενικό Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής Παναγιώτη Τσαγκρώνη, έβαλε τέλος στην καριέρα επτά διαιτητών άνω των 50 ετών, μεταξύ αυτών τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε εξ αρχής πως θέλει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Το προηγούμενο διάστημα ο έμπειρος διαιτητής κινητοποιήθηκε και προχώρησε σε νέες ενέργειες, εντούτοις δεν συμπεριλήφθηκε στους πίνακες για την επόμενη χρονιά. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος εξετάζει την πιθανότητα να προσφύγει κατά της ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να παραμείνει στην ενεργό δράση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα