Παναθηναϊκός - Περιστέρι 85-68: Φιλική νίκη στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Ουάιτ και Έβανς

Παναθηναϊκός - Περιστέρι 85-68: Φιλική νίκη στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Ουάιτ και Έβανς

Παναθηναϊκός - Περιστέρι 85-68: Φιλική νίκη στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Ουάιτ και Έβανς

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, επικρατώντας του Περιστερίου με σκορ 85-68 στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Οκάρο Ουάιτ και Τζέρεμι Έβανς.

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2021-22 που βρίσκεται προ των πυλών αφού μετά από το 73-66 επί του Αϊόνα, επιβλήθηκε και του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ.

Σε αντίθεση με το ματς απέναντι στο κολέγιο του Ρικ Πιτίνο, ο Δημήτρης Πρίφτης είχε στη διάθεσή του τους Οκάρο Ουάιτ και Τζέρεμι Έβανς. Αντίθετα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στερήθηκε των υπηρεσιών του Τεράν Πέτεγουεϊ λόγω ενοχλήσεων στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο υπέρ του 27-16 όμως το Περιστέρι αντέδρασε και με μπροστάρη τον Έρικ ΜακΚρί, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 40-43. Εν συνεχεία οι νταμπλούχοι Ελλάδας πίεσαν, βρήκαν λύσεις με τους Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και έχτισαν διαφορά (67-58, 30') που διατήρησαν ως το φινάλε.

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τις φιλικές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Πάτρας (4/9) και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (7/9) στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές: Μάνος, Ψαριανός, Κάρδαρης
Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68

Σίμτσακ: «Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας»

Ο εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε στο paobc.gr: «Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά μας βοηθούν να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα plays που θέλει ο προπονητής. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα. Θα δούμε το βίντεο, θα δούμε σε τι χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε στην ομάδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας».

Σχετικά με τις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις τόνισε: «Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε, γιατί άλλο η προπόνηση και το 5 εναντίον 5 και άλλο ένας κανονικός αγώνας. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα φιλικά η ομάδα να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα