Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ απομακρύνει τον Κάρτερ

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ απομακρύνει τον Κάρτερ

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ απομακρύνει τον Κάρτερ
Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον τέως γκαρντ της Μακάμπι τότε ο Τάισον Κάρτερ θα ψάξει για ομάδα και ο Ολυμπιακός για κλασικό «τριάρι».

Ο Τάισον Κάρτερ με όσα έκανε την περσινή σεζόν με την ομάδα του Λαυρίου (13.8π. με 42% στα τρίποντα, 3.2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ) προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν συζητήσει αρκετές φορές με την πλευρά του παίκτη για να τον υπογράψουν και είτε να μείνει στην ομάδα τη σεζόν 2021-22 είτε να παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο παίκτης θεωρούνταν κλεισμένος και μάλιστα είχαν επικοινωνήσει Λαύριο και Γαλατάσαραϊ για να τον... δανειστούν.

Η πιθανή έλευση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αλλάζει τα δεδομένα όμως. Ουσιαστικά ο πρώην γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Κάρτερ και έτσι δεν θα προχωρήσει η υπογραφή συμβολαίων με τους Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τσεκάρει την αγορά για ξένο παίκτη που θα παίζει κατά κύριο λόγο στη θέση «3» και θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην Basket League. Η επιλογή του συγκεκριμένου παίκτη θα γίνει χωρίς βιασύνη αφού έτσι κι αλλιώς θα έχει περισσότερο υποστηρικτικό ρόλο στο ρόστερ.

Η σκέψη να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Κάρτερ και να τον παραχωρήσουν δανεικό απομακρύνθηκε λόγω της επιθυμίας του Αμερικανού για συμβόλαιο διετούς διάρκειας οπότε δεν είχε κανένα νόημα από πλευράς Ολυμπιακού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα