Επιστροφή Ταπούτου στον Άρη και συμφωνία με Μαρμπλ

Επιστροφή Ταπούτου στον Άρη και συμφωνία με Μαρμπλ

Επιστροφή Ταπούτου στον Άρη και συμφωνία με Μαρμπλ

bet365

Ο Χρήστος Ταπούτος επιστρέφει στον Άρη αναλαμβάνοντας το πόστο του team manager της ομάδας, παράλληλα η ΚΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με τον Ντέβιν Μαρμπλ για την αφαίρεση ενός ακόμη ban.

Ο Χρήστος Ταπούτος θα υπηρετήσει τους «κίτρινους» από διαφορετικό πόστο καθώς μετά από αυτό του παίκτη, θα έχει ρόλο team manager. «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας. Ο λόγος για τον Χρήστο Ταπούτο. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ αναλαμβάνει το πόστο του team manager στην ομάδα, έναν ρόλο - «κλειδί» τον οποίο για δεκαετίες είχε ο αείμνηστος Βασίλης Βουρτζούμης. Ο 39χρονος Χρήστος Ταπούτος έχει πίσω του μία μεγάλη καριέρα ως καλαθοσφαιριστής, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ξεκίνησε από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και σε όλη την επαγγελματική πορεία του φόρεσε τη φανέλα 13 ομάδων, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2018», αναφέρει η ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Χρήστος Ταπούτος είπε ότι… «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτήν τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο σε σχέση μ' αυτό που είχα συνηθίσει να προσφέρω. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, να βοηθήσω τη διοίκηση στο δύσκολο έργο της, τον προπονητή, τους παίκτες. Θα είμαι κοντά τους βοηθώντας με τις παραστάσεις, τις εικόνες και την εμπειρία μου. Στόχος είναι, στο τέλος της σεζόν, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι σε όλους τους τομείς».

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε συμφωνία με τον Ντέβιν Μαρμπλ για τη διευθέτηση του χρέους της απέναντι στον Αμερικανό κι έτσι εντός των επόμενων ημερών θα αφαιρεθεί ένα ακόμη ban και θα απομένει να διευθετηθούν οι υποθέσεις των Μάικλ Τζένκινς, Βίκτορ Σανικίντζε και Βασίλη Καββαδά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα