Άρης: Προχωράει για την άρση τριών ακόμη ban

Άρης: Προχωράει για την άρση τριών ακόμη ban

Άρης: Προχωράει για την άρση τριών ακόμη ban

bet365

Έτοιμος να «σβήσει» τρία ακόμη ban είναι ο Άρης που βρίσκεται κοντά σε επίτευξη συμφωνίας με τους Κάμινγκς, Ουίβερ και Τζένκινς.

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την πλευρά των Ουίλ Κάμινγκς, Κάιλ Ουίβερ και Μάικλ Τζένκινς προκειμένου να αφαιρέσει από τον «κατάλογο» τρία ακόμη ban.

Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η προ ημερών συμφωνία με τον Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, με τους «κίτρινους» να διευθετούν ακόμη μια υπόθεση που τους «βάραινε».

Εφόσον ολοκληρωθεί θετικά η διαδικασία που «τρέχει» με τους τρεις Αμερικανούς, τότε στον Άρη θα μείνουν σε εκκρεμότητα τρεις περιπτώσεις προς επίλυση για την οριστική άρση του απαγορευτικού: Βασίλης Καββαδάς, Ντέβιν Μαρμπλ και Βίκτορ Σανικίτζε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED