ΑΕΚ: Κρίσιμος Ιούλιος με ΕΕΑ, αποπληρωμές και Ban!

ΑΕΚ: Κρίσιμος Ιούλιος με ΕΕΑ, αποπληρωμές και Ban!

ΑΕΚ: Κρίσιμος Ιούλιος με ΕΕΑ, αποπληρωμές και Ban!

bet365

Η ΑΕΚ... τρέχει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ωστόσο παράλληλα διεξάγεται μία άλλη «μάχη» απέναντι στο χρόνο και στις υποχρεώσεις που πρέπει να ρυθμιστούν. Τι συμβαίνει με το γήπεδο!

Απομένουν 18 ημέρες για το τέλος του μήνα. Και αυτό το διάστημα θα μπορέσει να επιστρέψει στην ΑΕΚ να... σκάσει το πρώτο μεγάλο χαμόγελο αισιοδοξίας. Την ώρα που η διοίκηση με τον Στέφανο Δέδα προχωρούν στο χτίσιμο του ρόστερ (με τις περιπτώσεις των Βαουλέτ, Γκρίφιν, αλλά και το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Μουράτο), σε μία παράλληλη κατάσταση, η ΑΕΚ επιχειρεί να ολοκληρώσει όλες τις άλλες υποχρεώσεις της, προκειμένου να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν.

Στις 15 Ιουλίου η ΑΕΚ θα πρέπει να καταθέσει τον φάκελό της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει έγκριση και από εκεί για τη συμμετοχή της στην επόμενη Basket League. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ πήρε την άδεια από την επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, όπως και όλες οι ομάδες της Basket League, αποτελεί σημαντικό και θετικό στοιχείο.

Κώδικας: Ban!

Οι απαγορεύσεις από την FIBA έχουν φτάσει πλέον στην ντουζίνα. Και το ποσό είναι διόλου ευκαταφρόνητο! Αλλά η ΑΕΚ θα πρέπει να αποπληρώσει ή να έρθει σε νέο διακανονισμό και με τις 12 περιπτώσεις, προκειμένου να είναι σε θέση να ανακοινώσει νέα αποκτήματα.

Αυτό είναι κάτι που ανησυχεί την ΑΕΚ, στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και μπορούν μόνο να είναι σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας.

Η αποπληρωμή της σεζόν

Όταν οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ζητήσει να συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη Μάκη Αγγελόπουλο, κατέληξαν σε μία συμφωνία για την αποπληρωμή των οφειλών της σεζόν που τελείωσε πριν από μερικές εβδομάδες. Η τελευταία δόση της πρόκειται να καταβληθεί στο τέλος Ιουλίου. Προκειμένου να μπει αυτό (τουλάχιστον) στο χρονοντούλαπο και η ΑΕΚ να μπορέσει να επικεντρωθεί σε όσα (μεγάλα ή μικρά) έρχονται.

Μετάβαση στο νέο γήπεδο!

Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στο ΟΑΚΑ και στο γήπεδο των Λιοσίων! Η τελικός στόχος είναι η οριστική μετάβαση στο νέο γήπεδο, μέχρι το τέλος του μήνα.

Αρχικά θα πάει εκεί το διοικητικό κομμάτι και σχεδόν άμεσα η ομάδα, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το νέο στολίδι της ως έδρας σε Basket League και BCL για την επόμενη σεζόν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED