Πήρε μέρος στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός

Πήρε μέρος στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός

Πήρε μέρος στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός
Στην συνεδρίαση της διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πήρε μέρος ο Ολυμπιακός.

Συνεδρίαση έχει το διοικητικό συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και σε αυτό παίρνει μέρος και ο Ολυμπιακός. Η αναπτυξιακή ομάδα των «ερυθρόλευκων» κέρδισε την άνοδο της μέσω των playoffs και έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Basket League από την νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να είναι τυπικοί σε όλα όσα χρειάζεται να κάνουν, χωρίς να υπάρχει καμία οριστική απόφαση ακόμα για το μέλλον της ομάδας τους, αφού η οριστική απόφαση θα παρθεί μετά τις εκλογές της ΕΟΚ.

Πάντως στην συνεδρίαση εκπροσωπήθηκαν από τον γενικό τους διευθυντή, Νίκο Λεπενιώτη.

O Oλυμπιακός δεν συμμετείχε επί της ουσιας και η παρουσία του ήταν τυπική. Συζητήθηκαν οι κανονισμοί και το πρόγραμμα. αλλά δεν κατέληξαν κάπου στη συνεδρίαση, όπου είπαν να στειλουν τις προτάσεις τους οι ομάδες μέχρι την Πεμπτη. Οι Πειραιώτες ζήτησαν να στείλουν τις δικές του την Δευτέρα, κάτι που έγινε δεκτό. Ο φάκελος αδειοδοτησης Ολυμπιακού και Απόλλωνα πρέπει να κατατεθεί μεχρι τις 15 Ιουλιου.

'Απαντες καλωσόρισαν τις δύο ομάδες κι εξεφρασαν την επιθυμια να τους ξαναδουν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED