Το Λαύριο θέλει δανεικό τον Νικολαΐδη από τον Ολυμπιακό

Το Λαύριο θέλει δανεικό τον Νικολαΐδη από τον Ολυμπιακό
Ο νεαρός γκαρντ δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής αν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί στην Basket League και για αυτό υπάρχει η σκέψη να παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στο Λαύριο.

Ο Ολυμπιακός επένδυσε αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια για χάρη της αναπτυξιακής ομάδας αποκτώντας πολλούς νεαρούς παίκτες με προοπτική. Αν οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν να αγωνιστούν στην Basket League τότε σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανονισμούς της ΕΟΚ απαγορεύεται να διατηρούν ταυτόχρονα αναπτυξιακή ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολυμπιακός σκέφτεται να παραχωρήσει ορισμένους εξ αυτών σε άλλες ομάδες με την μορφή δανεισμού. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης λογικά δεν θα έχει χρόνο μετά και την άφιξη του Μιχάλη Λούντζη κι έτσι δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Το Λαύριο έχει εκφράσει την επιθυμία να τον αποκτήσει και να του δώσει χρόνο συμμετοχής και ρόλο. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει όλες τις προϋποθέσεις αφού είναι άκρως ανταγωνιστική στην Basket League, συμμετέχει στους ομίλους του BCL και ο τρόπος παιχνιδιού της προσφέρει ελευθερία κινήσεων στους παίκτες της.

Αν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποφασίσουν να μείνει η ομάδα στην Α2 τότε ο Νικολαΐδης θα παραμείνει με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή ομάδα των «ερυθρόλευκων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα