Γιατράς: «Αν μείνω κι άλλο θα κάνω κακό στην ομάδα, οικογένεια ο Προμηθέας»

Γιατράς: «Αν μείνω κι άλλο θα κάνω κακό στην ομάδα, οικογένεια ο Προμηθέας»

Νίκος Καρφής
Γιατράς: «Αν μείνω κι άλλο θα κάνω κακό στην ομάδα, οικογένεια ο Προμηθέας»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς επανέλαβε πως αποχωρεί από τη θέση του προπονητή του Προμηθέα.

Το είχε πει μετά το τρίτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και το ξαναέκανε στο Game 4 ο Μάκης Γιατράς. Ο προπονητής των Πατρινών τόνισε πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της νέα σεζόν, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους παίκτες μου. Παρά τα προβλήματα μας, ήρθαμε και παίξαμε. Συνεχίζει η ομάδα να κάνει αυτά που έχει ονειρευτεί. Είπα ότι αποχωρώ ως προπονητής, θα ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του στην ΕΡΤ.

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:«Η ομάδα είναι η οικογένειά μου, δεν έχουμε σχέση επαγγελματική, αν μείνω κι άλλο, θα της κάνω κακό. Νιώθω ότι έφτασα στο ταβάνι μου, έδωσα και την ψυχή μου. Την έχω πάρει καιρό την απόφαση, στενοχωρήθηκα με κάποια πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να κλαίμε. Ήταν δύσκολη χρονιά, πήρα την απόφαση, την σεβάστηκε η ομάδα, ξέρω ότι η πόρτα του Προμηθέα είναι ανοιχτή, θα πρέπει να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω και να δούμε».

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε και ο Νίκος Ζήσης, αναφέροντας ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του στιγμή στο μπάσκετ ως παίκτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα