Παναθηναϊκός - Λαύριο: Στο ΟΑΚΑ για το προβάδισμα

Παναθηναϊκός - Λαύριο: Στο ΟΑΚΑ για το προβάδισμα

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός - Λαύριο: Στο ΟΑΚΑ για το προβάδισμα

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Λαύριο στο ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ3), με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν προβάδισμα με 2-1 στους τελικούς της Basket League.

Το Λαύριο πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στην παράταση και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Ο τρίτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα παιχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ 3), με το τριφύλλι να θέλει να διαφυλάξει την έδρα του και να μείνει μακριά από περιπέτειες και το σύνολο του Χρήστου Σερέλη να ψάχνει ένα τεράστιο break που θα αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο Σέλβιν Μακ που αποχώρησε από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, ενώ ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στον Νεμάνια Νέντοβιτς. O Xάουρντ Σαντ Ρος αναγκάστηκε να χάσει τους δύο πρώτους τελικούς, αφού ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα.

Από την πλευρά του η ομάδα του Σερέλη, ο οποίος δήλωσε πως η νίκη στο Game 2 ήταν σαν ένα δεύτερο πρωτάθλημα, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και πάει στο ΟΑΚΑ, όντας αποφασισμένη να κάνει την έκπληξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα