Σερέλης: «Μόνο που είμαστε εδώ, έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα»

Σερέλης: «Μόνο που είμαστε εδώ, έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης αφού εξήγησε ότι η ομάδα του έχει κάνει την υπέρβαση με το... δικό της πρωτάθλημα, υποστήριξε ότι στο Λαύριο η ομάδα του θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα.

Αρχικά ο προπονητής του Λαυρίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για έναν τελικό του πρωταθλήματος και συμμετέχει η ομάδα μου, αποτελεί το πρώτο... πρωτάθλημα του Λαυρίου! Οπότε θα αρκεστώ να πω μόνο για τον αγώνα, ότι ο Παναθηναϊκός δε μας άφησε κανένα περιθώριο ότι μπορούμε να κάνουμε μια τεράστια έκπληξη ή ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την έκπληξη. Δεν ήμασταν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού καλύτεροι. Επειδή η ομάδα μου, χαίρεται πραγματικά που είναι εδώ και τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, το Σάββατο θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και θα είμαστε πολύ περισσότερο ανταγωνιστικοί από ότι σήμερα».

Και συνέχισε: «Υπερέχει σε όλα ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι σίγουρο. Είναι σίγουρο επίσης, ότι η ομάδα μου μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε αυτό το γήπεδο, καθώς δεν υπάρχει κόσμος. Ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα δε θα είναι πνευματικά έτοιμη, μετά τη σειρά με τον Προμηθέα. Ήμασταν δύο μέρες σε αναμονή, αν θα παίξουμε με τον Προμηθέα ή αν θα παίξουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό. Το μυαλό μας δεν ήταν να παίξουμε έναν τελικό και φάνηκε. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα δείτε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι στο Λαύριο».

BASKET LEAGUE NEWS FEED