Επέστρεψε στη Χαλκίδα ο Κουτσογιάννης

Gazzetta team
Επέστρεψε στη Χαλκίδα ο Κουτσογιάννης

bet365

Την επιστροφή του Κώστα Κουτσογιάννη ανακοίνωσε επίσημα η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά:

«Ο Κώστας Κουτσογιάννης στην Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.

Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με τον Κώστα Κουτσογιάννη, ο οποίος με την εμπειρία του και τις πλούσιες παραστάσεις του αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό "όπλο" στη φαρέτρα της ομάδας μας.

Ο Κουτσογιάννης είναι 39 χρονών, έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίζεται ως κόμπο γκαρντ. Η νέα προσθήκη της ομάδας μας έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο έχοντας κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα κι έχοντας αγωνιστεί στην Α2 με ιστορικές ομάδες όπως η ΑΓΕΧ, ο Σπόρτινγκ και ο Ιωνικός Λαμίας.

Ξεκίνησε την μπασκετική του διαδρομή από τις ακαδημίες της ΑΓΕΧ ζώντας τις "χρυσές" εποχές της ομάδας, όταν πανηγύρισε συνεχόμενα πρωταθλήματα φτάνοντας από τη Γ’ εθνική στην Α2. Ο Κώστας Κουτσογιάννης φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους μας, καθώς το 2008 ήταν από τους κομβικούς παίκτες που βοήθησαν την Α.Ε. Έξω Παναγίτσα να βρεθεί στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ συνέχισε στην ομάδα μέχρι το 2011. Πέρσι ο 39χρονος αθλητής ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Μάκαρου Άμφισσας βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι τη 2η θέση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Κώστα, καλώς ήρθες...».

 

Τελευταία Νέα