Παπαθεοδώρου: «Ή θα κάνουμε τα πρόβατα ή θα μιλήσουμε»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ή θα κάνουμε τα πρόβατα ή θα μιλήσουμε»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν ήθελε να κάνει «μπεεε», αλλά να μιλήσει για τα παράπονα που είχε από τη διαιτησία, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να νικήσει.

Ο τεχνικός της ΑΕΝΚ ανέφερε μετά την ήττα από την ΑΕΝΚ: « “Μπεεεεε” άκουσα πέρυσι από το Νίκο. Ή θα κάνουμε τα πρόβατα ή θα μιλήσουμε. Το σωστό είναι να συνεχίσω να κάνω “μπεεε” σε όλες τις απόψεις. Σε αυτή τη θέση είμαι 8 χρόνια και δεν την βλέπω μόνο επαγγελματικά και θα πω το εξής. Εμείς πριν από 5 χρόνια παίζαμε στην Α' ΕΣΚΑ ούτε μεγάλη πόλη ήμασταν, ούτε γήπεδο είχαμε ούτε ιστορία.

Μια ομάδα που με το σπαθί μας έχουμε φτάσει ως εδώ, χωρίς φανταστική πορεία. Όμως αυτή την εβδομάδα όλοι οι φορείς του αθλήματος έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάρει ο Απόλλωνας το 100% που δεν δικαιούται. Πιεστήκαμε ως εκεί που δεν παίρνει. Να βγει κάποιος από την ΚΕΔ να μας πει γιατί αποκλείστηκε ο Κορομηλάς από τον ορισμό. Αν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση.

Είμαστε μέσα στον χώρο και ξέρουμε τα πάντα, γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους. Έχω θέση και στην ομοσπονδία. Μας έδωσαν να καταλάβουμε πολύ καλά τι έπρεπε να συμβεί. Σήμερα έπρεπε να κερδίσει η Κηφισιά, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά μέτρια στο δεύτερο και αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δεν είμαστε ομαδούλα. Έχουμε ανθρώπους να βγουν μπροστά και να επιβάλλουν πράγματα. Να αλλάξουμε τον κόσμο, να είναι οργανωμένος καλά γιατί αλλιώς δεν μας σέβεται κανείς ούτε σφυρίζουν, ορίζουν και διοικούν. Όταν κάποιος σε σέβεται πρέπει να τον σέβεσαι κι εσύ κι εμείς δεν το νιώσαμε σήμερα. Δεν θυμάμαι καμία φάση. 10 αμφισβητούμενες πήγαν στην Πάτρα.

Συγχαρητήρια πολλά στους παίκτες μου που πάλεψαν παρά τα τεράστια προβλήματα με τραυματισμούς. Του Μαυροειδή μας στοίχισε πάρα πολύ. Μπάρλος, Λιακόπουλος και Ψαθάς κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένας έντονος ημιτελικός μάχη σώμα με σώμα. Μεγάλο παιχνίδι.

Αυτό επιλέγω να πω ανεξαρτήτου κόστους. Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και σε άμυνα και σε επίθεση. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα. Χάσαμε σε ρυθμό και προσανατολισμό στην επίθεση. Χάσαμε και σε αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους από τον Φιτζπάτρικ. Ναι, θα το ξαναέκανα.

Τι να κάνω να κάνω “μπε”; Μπεε δεν κάνουμε. Δεν μιλάω μόνο για την φάση του Τσαλδάρη. Δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα