Δωρέα στο Λιμενικό και βράβευση Δ. Γιαννακόπουλου (pics)

Δωρέα στο Λιμενικό και βράβευση Δ. Γιαννακόπουλου (pics)

Γιάννης Ράμμας
Δωρέα στο Λιμενικό και βράβευση Δ. Γιαννακόπουλου (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε εξειδικευμένο εξοπλισμό αξίας €50.000 στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών και βραβεύτηκε απ' το Λιμενικό Σώμα παρουσία και των κ.κ. Βαρβιτσιώτη & Μπαλτάκου.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και αν. Διευθύνων Σύμβουλος κι αντιπρόεδρος ΔΣ της ΒΙΑΝΕΞ, δώρισε δώρισε εξειδικευμένο εξοπλισμό αξίας €50.000 ευρώ (ειδικές πιστολοθήκες, θήκες γεμιστήρων, φακούς κι ένδυση του προσωπικού προς εκτέλεση επιχειρήσεων υψηλού κινδύνου) και βραβεύτηκε για την προσφορά του στις στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος στον Άγιο Κοσμά.

Τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» βράβευσαν με τιμητικό θυρεό ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή, Αντιναύαρχος, Αθανάσιος Αθανασόπουλος, κι ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων Πλοίαρχος, Αλέξιος Καράκουλας, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν ο υπουργός Ναυτιλίας κι Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καθώς κι ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος.

«Κύριε υπουργέ, κύριε αρχηγέ του Λιμενικού, μετά τη σημερινή επίδειξη των ανδρών του Λιμενικού Σώματος νιώθω ακόμη πιο υπερήφανος ως Έλληνας, ακόμη πιο δικαιωμένος για την επιλογή μου. Μία επιλογή που δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά το χρέος μου απέναντι στην πατρίδα. Το ύψιστο πατριωτικό καθήκον, όπως θυμάμαι από παιδάκι να μου λέει συνεχώς ο πατέρας μου, Παύλος Γιαννακόπουλος. Κι αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ, ακόμη περισσότερο εν μέσω οικονομικής κρίσης, που οι ανάγκες μεγαλώνουν. Θέλω να γνωρίζετε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι παρών για το Λιμενικό Σώμα, οπότε αυτό του ζητηθεί. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε κατά την ομιλία του ο ίδιος.

Απ' την πλευρά του, ο υπουργός Ναυτιλίας κι Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τόνισε πως «στις σημερινές δημοσιονομικές συνθήκες, που οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες για το κράτος και την κοινωνία, η πρωτοβουλία σας να δωρίσετε εξοπλισμό συνολικού κόστους €50.000 στα επίλεκτα στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών είναι αξιέπαινη. Εύχομαι η ενέργειά σας να βρει κι άλλους μιμητές. Τα στελέχη του Λιμενικού κι εν γένει των Σωμάτων Ασφαλείας επιτελούν εθνικό ρόλο κι οφείλουμε όλοι να τον αναγνωρίζουμε, κάτι που εσείς σήμερα (21/3) το αποδείξατε στην πράξη».

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή, Αντιναύαρχος, Αθανάσιος Αθανασόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων στον ευχαριστήριο λόγο του: «Η ευγενική αυτή χορηγία της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνδράμει στο έργο της ΜΥΑ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., καλύπτοντας, όχι μόνο τις επιχειρησιακές ανάγκες της Μονάδος, αλλά και του προσωπικού της. Τα εξειδικευμένα δωρηθέντα υλικά καλύπτουν δύο κύριους τομείς, πάνω στους οποίους είναι απαραίτητο να κινείται μία σύγχρονη Μονάδα Ειδικών Αποστολών. Εύχομαι η ευγενική προσφορά σας να βρει κι άλλους μιμητές».

«Για να είστε εδώ, έχετε επιλέξει κάτι που το αγαπάτε» κατέληξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα