Μάθε πώς θα κερδίσεις την φανέλα του «Αυτοκράτορα» Άρη

Gazzetta team
Μάθε πώς θα κερδίσεις την φανέλα του «Αυτοκράτορα» Άρη

bet365

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν τη φανέλα του Γκάλη της σεζόν 1987-88, όταν ο Άρης κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και έφτασε μέχρι το Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στη Γάνδη.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 σχεδόν όλη η Ελλάδα περίμενε καρφωμένη στους τηλεοπτικούς της δέκτες για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Άρη στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Του Άρη που με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τους υπόλοιπους παίκτες που τίμησαν την φανέλα του και μας έκαναν περήφανους με τα πρωτόγνωρα για την εποχή καταρθώματά τους στην Ευρώπη.

Για αυτό το λόγο ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έδωσε σε κυκλοφορία την θρυλική εμφάνιση της ομάδας της σεζόν 1987-88, με το νούμερο 6 του Γκάλη, όταν ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και έφτασε μέχρι το Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στη Γάνδη. Το Gazzetta σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ χαρίζει 5 φανέλες του Νίκου Γκάλη της συγκεκριμένης σεζόν σε φίλους της ομάδας. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι συμμετάσχουν στον παρακάτω διαγωνισμό.

Οι φανέλες κυκλοφόρησαν στις 22/1 και σε λιγότερο από δύο μέρες η πρώτη παρτίδα είχε εξαφανιστεί. Όσοι δεν κερδίσουν στον διαγωνισμό του Gazzetta μία από τις πέντε διαθέσιμες φανέλες, μπορούν να την αποκτήσουν είτε μέσω της VIVA, είτε μέσω της διαδικασίας του Click Away. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να γίνει τηλεφωνική παραγγελία στο 2310 305402 και ο φίλος του ΑΡΗ να περάσει από τα γραφεία του Α.Σ. για να παραλάβει τη φανέλα του, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του Ερασιτέχνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα