Νέα επαφή Λάσκαρη-Γιαννάκη και πρόταση στον Αθηναίου

Νέα επαφή Λάσκαρη-Γιαννάκη και πρόταση στον Αθηναίου

Νέα επαφή Λάσκαρη-Γιαννάκη και πρόταση στον Αθηναίου

bet365

Μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να συναντηθούν εκ νέου Νίκος Λάσκαρης και Παναγιώτης Γιαννάκης ούτως ώστε να συζητήσουν για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς αλλά και την γενικότερη κατάσταση στην ομάδα.

Στην επίσημη παρουσίαση του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Νίκος Λάσκαρης σημείωσε ότι το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς θα διαμορφωθεί αναλόγως των εσόδων της εταιρίας, δηλαδή από το ποσό που θα εξασφαλιστεί από α) τα εισιτήρια διαρκείας, β) τις χορηγίες και γ) από τη διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Επί του παρόντος δεν είναι ξεκάθαρο το ύψος του αγωνιστικού προϋπολογισμού γεγονός που κάθε άλλο παρά διευκολύνει τον «Δράκο» στην προσπάθειά του να στελεχώσει την ομάδα της επόμενης περιόδου. Το συγκεκριμένο ζήτημα θα απασχολήσει τους δύο άνδρες στη συνάντηση που θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στόχος του Γιαννάκη είναι να δημιουργήσει έναν ελληνικό κορμό, προς αυτήν την κατεύθυνση ήδη έχει συζητήσει με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο ενώ πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας και στον Γιάννη Αθηναίου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα