Ρόμπερτσον: «Ο Ουέστμπρουκ πρέπει να είναι ο MVP»!

Κάτια Πετροπούλου
Ρόμπερτσον: «Ο Ουέστμπρουκ πρέπει να είναι ο MVP»!

bet365

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Όσκαρ Ρόμπερτσον για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ και υποστήριξε πως του αξίζει το βραβείο του MVP.

Αφού το είπε ο «θρύλος», τότε τέλος: ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πρέπει να είναι ο MVP του ΝΒΑ!

Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον μίλησε στην εκπομπή «US Today» και υποστήριξε πως ο 28χρονος γκαρντ των Θάντερ αξίζει να αναδειχθεί «Πολυτιμότερος Παίκτης» της φετινής σεζόν.

«Αυτός ο νεαρός είναι ένας υπέροχος μπασκετμπολίστας. Και είναι ακριβώς που θέλει να δει ο καθένας στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Έχει "μαγέψει" μια ολόκληρη χώρα με αυτά που κάνει κι είναι πραγματικά απίστευτο αυτό. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν από μπάσκετ καταλαβαίνουν μερικές φορές πως, αν δεν έχεις τα κατάλληλα στατιστικά στην ομάδα σου, μπορεί να μην κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί όσα έχεις κάνει σαν μονάδα. Και από όσα έχω δει, από αυτά που έχει κάνει, πρέπει να είναι ο MVP του ΝΒΑ», είπε αρχικά ο «Big Ο».

Όσον αφορά το ρεκόρ του, που το ισοφάρισε ο «Russ», ανέφερε: «Όταν συνέβη αυτό, δεν ήξερα καν τι σημαίνει. Δεν ξέρω καν ποιος έβγαλε την έννοια "triple double". Ήταν κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν το σκέφτονταν, μέχρι τώρα που το έκανε ο Ράσελ. Με αυτά που κάνει, ενημέρωσε και τον κόσμο για το τι είναι ένα triple double. Τώρα όλοι θα μιλάνε για εκείνον και θα λένε πως είναι "ο βασιλιάς του triple double"».

 

NBA Τελευταία Νέα