Ο Ομπράντοβιτς εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ο Νάναλι, τα... έχωσε στην Aba Liga και στάθηκε στην Euroleague

Ο Ομπράντοβιτς εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ο Νάναλι, τα... έχωσε στην Aba Liga και στάθηκε στην Euroleague

.

bet365

Μετά τη «σκούπα» από τον Ερυθρό Αστέρα και την απώλεια του τίτλου στην Aba Liga, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο περιστατικό μεταξύ Νάναλι-Λαζάρεβιτς, άφησε αιχμές για την Aba Liga ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Παρτίζαν θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Euroleague.

Όπως είναι γνωστό ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 3-0 απέναντι στην Παρτίζαν όσον αφορά τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Aba Liga.

Τα φώτα είχαν στραφεί μεταξύ άλλων και πάνω στο επεισόδιο μεταξύ του Τζέιμς Νάναλι και του Στέφαν Λαζάρεβιτς, με σερβική ιστοσελίδα να δημοσιεύσει και βίντεο από τον καυγά στα αποδυτήρια. Μετά το τέλος του Game 3 με γηπεδούχο την ομάδα της Παρτίζαν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε για το περιστατικό και για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Νάναλι σε αυτό το ματς.

«Ήταν απόφασή μου να μην παίξει. Αφού πέρασε μερικές ώρες στην αστυνομία και μετά τα όλα όσα συνέβησαν, σκέφτηκα ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Υποστηρίζω αυτήν την απόφαση που πήρα. Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστέψω αυτό που μου είπε ο Τζέιμς. Υπάρχουν Αρχές οι οποίες και θα ασχοληθούν με το τι συνέβη» σχολίασε χαρακτηριστικά ο «Ζοτς» και συνέχισε: «Από όσο ξέρω, ο Λαζάρεβιτς είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Λυπάμαι γι' αυτό που έγινε. Λυπάμαι για όλα αυτά. Είναι μια κατάσταση που δεν θα ήθελα να επαναληφθεί ποτέ, αλλά ο καθένας πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του».

Μάλιστα άφησε και αιχμές για την Aba-Liga λέγοντας ότι «μετά το πρώτο παιχνίδι είδαμε κάποια πράγματα να γίνονται και πώς θα τελείωνε η σειρά. Αν η Aba-Liga θέλει να προοδεύσει, τότε θα πρέπει να αλλάξει κιόλας. Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές. Δεν είναι τσίρκο, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Οι 20.000 φίλαθλοι που ήρθαν είδαν τι συνέβη».

Όσο για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Παρτίζαν στην Euroleague της νέας σεζόν; «Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε στην Euroleague. Είμαι πεπεισμένος γι' αυτό. Η Παρτίζαν έκανε τα πάντα και οι άνθρωποι της διοργάνωσης το έχουν αναγνωρίσει. Αξίζει η Παρτίζαν να είναι στην Euroleague και έχει 1.000 λόγους γι' αυτό». Όπως είναι γνωστό, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ισπανικό μέσο, ο CEO της Euroleague Παούλιους Μοτιεγιούνας, είχε πει ότι η Παρί θα πάρει τη θέση μίας εκ των Παρτίζαν, Ερυθρού Αστέρα, Άλμπα, Βίρτους, Βαλένθια.

@Photo credits: Aba Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα