Παπαπέτρου: Τραυματίστηκε στον ώμο, χάνει το Game 4 με τον Ερυθρό Αστέρα

Παπαπέτρου: Τραυματίστηκε στον ώμο, χάνει το Game 4 με τον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό Game 4 της σειράς των τελικών στην Αδριατική Λίγκα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν (20/6, 20:00).

Η σειρά των τελικών στην Αδριατική Λίγκα συνεχίζεται το βράδυ της Τρίτης 20/6 με τη διεξαγωγή του Game 4 στο Aleksandar Nikolic Hall.

Η Παρτίζαν προηγείται με 2-1 νίκες και θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να τελειώσει τη δουλειά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρa, πανηγυρίζοντας έτσι τον τίτλο που θα της εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην EuroLeague 2023/24.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στον ώμο στον τρίτο τελικό και τέθηκε εκτός αποστολής. Τη θέση του στη 12άδα αναμένεται να πάρει ο Τρίσταν Βούκσεβιτς.

@Photo credits: Αδριατική Λίγκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα