Παρτίζαν - Στουντέντσκι 83-84: Ήττα-σοκ για την ομάδα του Ομπράντοβιτς, στο φάσμα του αποκλεισμού

Παρτίζαν - Στουντέντσκι 83-84: Ήττα-σοκ για την ομάδα του Ομπράντοβιτς, στο φάσμα του αποκλεισμού

Ήττα-σοκ από την Παρτίζαν

bet365

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε η Παρτίζαν μετά την εντός έδρας ήττα από την Στουντέντσκι με 84-83 καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα (0-1) και χρειάζονται άλλη μια νίκη για να πάρουν τη πρόκριση στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας!

Αν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έλεγε πριν από μία ημέρα ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό από το Final Four της Euroleague, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο πρώτο ματς για την α' φάση των play-offs. Η Στουντέντσκι έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στην Παρτίζαν καθώς επικράτησε μέσα στο «Aleksandar Nikolić» (σ.σ. πάλαι ποτέ «Χάλα Πιονίρ») με 84-83 και πλέον θέλει άλλη μια νίκη για να την αποκλείσει από τη συνέχεια της Αδριατικής Λίγκας!

Όπερ και σημαίνει ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, αυτομάτως θα ολοκληρωθεί πρόωρα και η χρονιά για την Παρτίζαν μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό της από το πρωτάθλημα Σερβίας! Αν και η ομάδα του «Ζοτς» είναι ανώτερη σε σχέση με τους αντιπάλους της, γεγονός που της δίνει τη δίνει τη δυνατότητα να κάνει το 2-0 στα επόμενα ματς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και ότι δεν κινδυνεύει με πραγματικό αποκλεισμό-σοκ!

Ο Κέβιν Πάντερ είχε στο τέλος δύο ευκαιρίες για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του ωστόσο τα σουτ που επιχείρησαν δεν βρήκαν στόχο! Ο Αμερικανός είχε 14 πόντους με 3/6 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/3 βολές και 5 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ της Παρτίζαν ήταν ο Λεντέι με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. «Διψήφιοι» ήταν επίσης οι Λεσόρ (12π., 5ριμπ.), Μαντάρ (11π.) και Έξουμ (10π.)

Την ζημιά στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε ο Ζβόνιμιρ Ίβισιτς με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικό ματς πραγματοποίησε και ένας παίκτης που είχε «κυκλώσει» και άρεσε στον Ρικ Πιτίνο για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Φλέτσερ Μαγκί ο οποίος είχε άλλους 16 πόντους με 4/6 τρίποντα!

Το επόμενο ματς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην έδρα της Στουντένσκι την ερχόμενη Πέμπτη (18/5, 20:00).

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 46-47, 67-68, 83-84

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα