Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Σύρραξη μεταξύ Λεσόρ και Πετρούσεφ (vid)

Ο Λεσόρ ορμάει στον Πετρούσεφ

bet365

Μετά το τέλος του ντέρμπι Παρτίζαν-Ερυθρού Αστέρα, ο Ματίας Λεσόρ... κινήθηκε εναντίον του Πετρούσεφ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη στο παρκέ.

Τεταμένο ήταν το κλίμα στο μεγάλο ντέρμπι της ABA Liga μεταξύ της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλη ανατροπή. Η ένταση αποτυπώθηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο μόλις λίγα κλάσματα του... δευτερολέπτου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Όπως φαίνεται ο Ματίας Λεσόρ τα είχε... μαζεμένα στον Φιλίπ Πετρούσεφ, στον οποίο και όρμησε μετά την τελευταία κόρνα της γραμματείας. Ο Σέρβος σέντερ δεν αντέδρασε, αλλά ο Γάλλος παίκτης της Παρτίζαν συνέχισε να προπηλακίζει τον Πετρούσεφ ενώ ούτε και οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να τον συγκρατήσουν.

Νωρίτερα στο ματς είχε προηγηθεί μια σπρωξιά του Πετρούσεφ στον Λεσόρ, με τον σέντερ της Παρτίζαν να βγαίνει και πάλι εκτός εαυτού. Μέχρι που... ξέσπασε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε ερωτηθεί σχετικά με το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ζητώ συγγνώμη από τον Πετρούσεφ επειδή ο Λεσόρ τον έσπρωξε δύο φορές μετά το τέλος. Δεν γνωρίζω εάν είχε προηγηθεί κάτι. Αν υπήρχε προβοκάτσια δεν υπήρχε λόγος να αντιδράσει έτσι. Ο Ματίας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο οποίος δίνει πολλά πράγματα στην ομάδα. Τόσο ως παίκτης, όσο και ως άτομο. Το είπα στον ίδιο, το λέω και εδώ. Ήταν αχρείαστα τα όσα έκανε μετά το τέλος...»

Δείτε τι έγινε μετά το τέλος...

...και τι είχε προηγηθεί στο ματς

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα