Στα 40 του χρόνια ο Αλέξης Κυρίτσης συνεχίζει στον Ερμή Σχηματαρίου

Στα 40 του χρόνια ο Αλέξης Κυρίτσης συνεχίζει στον Ερμή Σχηματαρίου

bet365

Ο νεοφώτιστος στην Α2 Ερμής Σχηματαρίου ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Αλέξη Κυρίτση.

Ο Ερμής Σχηματαρίου εξασφάλισε την άνοδο στην Α2 με τον Νίκο Οικονόμου στην άκρη του πάγκου και ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση.

Ο 40χρονος περιφερειακός (1982, 1μ.98) έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Άρη, το Μαρούσι, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου

«Ο σύλλογός μας ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή Αλέξη Κυρίτση! Μια μεταγραφή που δεν χρειάζεται συστάσεις... Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής είναι και επίσημα παίκτης μας. Ο Αλέξης με ένα πλούσιο βιογραφικό στην φαρέτρα του που περιλαμβάνει: Μέλος της Εθνικής Ελλάδας (2005-09), δυο φορές Κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 με τον Άρη και το 2012 με τον Παναθηναϊκό. Τέσσερις φορές κορυφαίος σκόρερ πρωταθλήματος στην Α2.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Καφρίτσα και τον καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Χρήστο Γαλανό για την πολύτιμη συνεισφορά στην υλοποίηση αυτής της μεγάλης μεταγραφής».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κυρίτσης ανέφερε μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου. Από την πρώτη στιγμή, με προεξέχοντα τον Νίκο Οικονόμου μού έδειξαν πόσο με θέλουν και μου ανέλυσαν το πλάνο και τις φιλοδοξίες της ομάδας που μου έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου. Από μέρος μου, θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα