Elite League: Ο Πέτρος Γερομιχαλός MVP της 10ης αγωνιστικής

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γερομιχαλός της ΝΕΜ

bet365

Ο Πέτρος Γερομιχαλός είναι για μία ακόμη φορά ο πολυτιμότερος παίκτης του πιο πρόσφατου γύρου της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Elite League, ολοκληρώθηκε και όπως έχει συμβεί ξανά στους προηγούμενους αγώνες, έτσι και αυτή τη τη φορά οι αναμετρήσεις ήταν συναρπαστικές.

Ένα από αυτά τα πολύ συναρπαστικά ματς ήταν και αυτό της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας με αντίπαλο τη Μύκονο στο νησί των Κυκλάδων, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 93-87.

Ο Πέτρος Γερομιχαλός αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά τη τρέχουσα σεζόν, ως ο πολυτιμότερος παίκτης του γύρου. Πιο συγκεκριμένα, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη έχοντας συνολικά 26 πόντους (7/7 βολές, 5/11 2ποντα και 3/5 3ποντα) ενώ παράλληλα μάζεψε 7 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο, 2 τάπες και εκμαίευσε 4 φάουλ, σε συνολικά 33:19 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα