Elite League: Κυριαρχία των Ελλήνων στις πρώτες αγωνιστικές

Elite League: Κυριαρχία των Ελλήνων στις πρώτες αγωνιστικές

bet365

Το πρωτάθλημα της Elite League συμπλήρωσε αισίως τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και το πρώτο δείγμα γραφής από τα βραβεία των πολυτιμότερων κάθε εβδομάδας παρουσιάζει την υπεροχή των Ελλήνων αθλητών!

Στις αρχές του Οκτώβρη και στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος της Α2 έγινε γνωστό πως πλέον θα ονομάζεται Elite League, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν μερικές από τις αλλαγές που θα χαρακτήριζαν το εγχείρημα αυτό. Μία εξ αυτών, ήταν και η δυνατότητα κάθε ομάδας της Λίγκας να έχει στο ρόστερ της δύο ξένους με συγκεκριμένο πλάνο στο χρόνο συμμετοχής τους.

Οι πρώτες οκτώ αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν αισίως και μετά τα πρώτα δείγματα που έδωσαν οι ομάδες στο παρκέ στο κοινό τους, οι τίτλοι των κορυφαίων σε κάθε «στροφή» του πρωταθλήματος δείχνουν την... κυριαρχία των Ελλήνων έναντι των ξένων παικτών μέχρι στιγμής.

Ο Ρονάλντο Σεγκού του Ψυχικού με την «γεμάτη» του εμφάνιση στον αγώνα της πρεμιέρας κατάφερε να πάρει το πρώτο βραβείο MVP της σεζόν, όμως από τον εξαιρετικό Νίκο Χουχούμη της δεύτερης αγωνιστικής και έπειτα η αναλογία αντιστοιχεί σε 5-2 και ο... δρόμος του αναπτυξιακού είναι ανοιχτός για τους πρωταγωνιστές του εκάστοτε κλαμπ!

Αναλυτικά η εικόνα που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα από τους τίτλους του πολυτιμότερου σε κάθε «στροφή» της Elite League:

Αγωνιστική Κάτοχος του MVP
Ρονάλντο Σεγκού (Ψυχικό)
Νίκος Χουχούμης (Χαρίλαος Τρικούπης)
Σταύρος Τουντζιαράκης (Ελευθερούπολη), Τζον Άβελον (Αγρίνιο)
Δημήτρης Γερομιχαλός (ΝΕ Μεγαρίδος)
Νίκος Παπαρέγκας (Ηρακλής)
Τζόι Γκάτζο (Αμύντας)
Βασίλης Καραχάλιος (ΦΕΑ)
Νάσος Γκρέκας (Αμύντας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα