Α1 γυναικών: Μετάδοση από την ΕΡΤ3 στον πρώτο τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Newsroom
Α1 γυναικών: Μετάδοση από την ΕΡΤ3 στον πρώτο τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

bet365

Από την ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ γυναικών, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (05/05, 19:15) στο ΣΕΦ.

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το απόγευμα της Πέμπτης (05/05, 19:15) για το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στους μεταξύ τους τελικούς της Α1 γυναικών.

Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και συγκεκριμένα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ. Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκες» πέρα από το πλεονέκτημα έδρας έχουν το προβάδισμα με 2-0 (στις 4 νίκες θα κριθεί το πρωτάθλημα) από την κανονική περίοδο, αφού... κουβαλούν τα αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ3, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-Παναθηναϊκός ΑΟ για τη Δ’ Φάση των play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 5/5/2022 αντί ώρας 19.00, θα διεξαχθεί στις 19.15 στο ΣΕΦ (κεντρική σάλα)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα