Ολυμπιακός: Εφτασε στο CAS για την Χατζηνικολάου

Ολυμπιακός: Εφτασε στο CAS για την Χατζηνικολάου

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Εφτασε στο CAS για την Χατζηνικολάου

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές σε WADA και CAS τα όσα αφορούν την έκδοση του δελτίου της Όλγας Χατζηνικολάου και τη συμμετοχή της στον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι ερυθρόλευκοι είχαν αναφέρει πως θα προβούν σε μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους μετά τα όσα έγιναν στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, ενώ σύμφωνα με τα όσα τονίζουν στον σύλλογο θα κάνουν όλες τις κινήσεις για την απονομή δικαιοσύνης. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει και την υπόθεση με τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με αίτημα που στάλθηκε στον ΕΟΚΑΝ, ζητούν να λάβουν τα αντίγραφα του φακέλου της υπόθεσης, τα πρακτικά του ΔΣ του ΕΣΚΑΝ, τις εισηγήσεις των νομικών μελών του Συμβουλίου ΕΣΚΑΝ και την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή.

Οι Πειραιώτες που έχουν έννομο συμφέρον μετά την ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου, απαιτούν να μάθουν τα στοιχεία που θα φανερώνουν ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Όπως ισχυρίζονται στον Ολυμπιακό, ο ΕΟΚΑΝ αυτοβούλως αναίρεσε μια καταδικαστική απόφαση που δεν ήταν δική του αλλά την είχε εκδώσει η WADA και το CAS στις 31/5/2018. Επομένως δεν έχει συμπληρωθεί η απαιτούμενη 4ετια. Σύμφωνα με τον σύλλογο του Πειραιά, όλες οι διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμπουν σε ενορχηστρωμένη σκευωρία, ενός συστήματος που δεν υπολογίζει σε κανόνες, νόμους και κανονισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα