Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς στη φιέστα των Γυναικών (pics)

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς στη φιέστα των Γυναικών (pics)

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς στη φιέστα των Γυναικών (pics)

bet365

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού νίκησε την Ηλιούπολη και πανηγύρισε την άνοδο στην Α1.

Οι «πράσινες» ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στον Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών, επικρατώντας της Ηλιούπολης με 72-57 και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» βρέθηκε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους φίλους του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κάσδαγλη, Μούλη 16, Κοίλια Π., Καλαμπάκου 14 (2), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη, Σλούκα 11 (2), Εζέτζα 28, Ακρίβου, Μούτσα 1, Βασιλάκη και Σιγάλα 2.

Ηλιούπολη (Γερεουδάκης): Δασκαλοπούλου 19 (1), Τσουγκράκη 2, Γούλα Π., Καββαδά 3 (1), Νεαρχάκου 3, Γούλα Φ. 8 , Δανδουλάκη, Στεφάνου, Παπαδοπούλου 3, Οικονομίδου 9, Κορρέ 10 και Λιγνού.

Σε δήλωση του στο panathinaikos1908.gr, ο κόουτς Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε « Η χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη για εμάς. Πετύχαμε το στόχο της ανόδου νωρίς, συμμετείχαμε στο φάιναλ φορ κυπέλλου και βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον του Συλλόγου με νεαρά κορίτσια. Οι επόμενες χρονιές πιστεύω θα είναι έτσι όπως τις θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού με πρωταθλητισμό στη μεγάλη κατηγορία».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα