Μαλδίβες - Παλαιστίνη 78-168: Οι Παλαιστίνιοι έκαναν ρεκόρ στις διοργανώσεις της FIBA

Γιώργος Σακελλάρης
Μαλδίβες - Παλαιστίνη 78-168: Οι Παλαιστίνιοι έκαναν ρεκόρ στις διοργανώσεις της FIBA

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Παλαιστίνη διέσυρε με 168-78 τις Μαλδίβες για τα προ-προκριματικά του Asia Cup 2029 και έκανε ρεκόρ στις διοργανώσεις της FIBA.

Οι παίκτες της Παλαιστίνης το έβλεπαν... βαρέλι! Σκόραραν 168 πόντους στο ματς με τις Μαλδίβες (168-78) για τα προ-προκριματικά του Asia Cup 2029 και έκανε ρεκόρ στις διοργανώσεις της FIBA.

Στο Αλμάτι του Καζακστάν την Κυριακή (30/08) η Παλαιστίνη έγραψε ιστορία! Με 47 πόντους στην πρώτη περίοδο, 37 στη δεύτερη, 41 στην τρίτη και 43 στην τέταρτη και έχοντας δέκα αθλητές διψήφιους οι Παλαιστίνιοι έκαναν το 4/4 καθώς είχαν νικήσει και τις Κιργιστάν (110-69), Σρι Λάνκα (121-63) και Καζακστάν (80-67) παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση σε έναν όμιλο με έξι ομάδες από τον οποίο προκρίνονται στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα οι δύο πρώτες.

Τα αναλυτικά στατιστικά της Παλαιστίνης: 57/77 δίποντα, 15/41 τρίποντα, 9/17 βολές, 43 ασίστ, 33 κλεψίματα

@Photo credits: FIBA.BASKETBALL
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα