Δύο σούπερ Bet Builder για τους ημιτελικούς των «αιωνίων»!

Newsroom
Σλούκας και Γουόκαπ
Ημιτελικοί σαν… τελικοί για τους «αιώνιους» στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο!

Την Παρασκευή, Παναθηναϊκός (19:00) και Ολυμπιακός (22:00) διεκδικούν απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στο Final Four και διψάει για την κούπα. Ο Αταμάν θα βγάλει άσους από το μανίκι του, προκειμένου μέσα στη ρακέτα να βοηθήσει τον Λεσόρ απέναντι στα ψηλά κορμιά της Φενέρ. Το επιτελείο του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς έχει βρει λύσεις και στο πρόσωπο του Χουάντσο. Ο Ισπανός στον τομέα των ριμπάουντ κάνει θραύση και στην άμυνα βοηθάει.

Απόδοση 1.90 ο Χουάντσο να πάρει Over 4.5 ριμπάουντ στον ημιτελικό με τη Φενέρ.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Αξιοσημείωτη ήταν και η εκτόξευση του Παπαπέτρου στα play offs. Ο Έλληνας φόργουορντ αποδείχθηκε παίχτης «κλειδί» στα παιχνίδια με τη Μακάμπι με μέσο όρο πόντων 10. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανός να συνεχίσει και στο Βερολίνο. Παπαπέτρου Over 8.5 πόντοι κόντρα στη Φενέρ σε απόδοση 2.35.

Ο συνδυασμός των 2 σε Bet Builder σε απόδοση 4.45.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ είναι επανάληψη του περυσινού τελικού. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στη φετινή Euroleague και θα κάνουν τα πάντα για να απενεργοποιήσουν τα ατού των Μαδριλένων. Οι παίχτες του Μπαρτζώκα δεν πρόκειται να χαρίσουν εύκολα καλάθια στη Ρεάλ, ενώ με βάση και τη νευρικότητα που θα εμφανιστεί το σκορ δεν θα ξεφύγει. Με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός απέκλεισε και την Μπαρτσελόνα στο Game 5 (σκορ 59-63). Σε απόδοση 1.76 το Under 157.5 σύνολο πόντων.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες του Ολυμπιακού στο Conference League & τη Euroleague

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικάνος ήταν ο παίχτης «Χfactor» στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και δεν δίστασε να πάρει προσπάθειες όταν η μπάλα έκαιγε. Ο Coach του Ολυμπιακού θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει προσπάθειες και στην επίθεση σ’ ένα παιχνίδι που η ενέργεια θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Σε απόδοση 2.25 ο ΜακΚίσικ να σκοράρει Over 9.5 πόντους στον ημιτελικό με τη Ρεάλ.

Ο συνδυασμός των 2 σε Bet Builder σε απόδοση 4.35.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

Advertorial

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα