Ο Σρούντερ τα έβαλε με τη γερμανική Ομοσπονδία: «Είναι ντροπή που δεν με ενημέρωσαν για τον Χέρμπερτ»!

Ο Σρούντερ τα έβαλε με τη γερμανική Ομοσπονδία: «Είναι ντροπή που δεν με ενημέρωσαν για τον Χέρμπερτ»!

Newsroom
Χέρμπερτ

bet365

Η γερμανική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, προκαλώντας την αντίδραση του Ντένις Σρούντερ.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ οδήγησε την Εθνική Γερμανίας στην κορυφή του κόσμου στο Mundobasket 2023 και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο EuroBasket 2022 ενώ οι προσεχείς Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι το τελευταίο τουρνουά που θα κοουτσάρει τη «νασιονάλμανσαφτ».

Όπως ενημέρωσε η γερμανική Ομοσπονδία, ο Χέρμπερτ θα αποχωρήσει από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία τους και προκαλώντας την αντίδραση του Ντένις Σρούντερ.

Ο Γερμανός γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις: «Ο Γκόρντι με πήρε τηλέφωνο πριν από δύο μέρες και μου είπε "άκου, έτσι αποφασίστηκε". Νομίζω όμως ότι είναι ντροπή που η ομοσπονδία δεν ήρθε σε μένα να το συζητήσουμε. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από την ομάδα το ήξερε και θεωρώ ότι ως αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να το είχα μάθει για να μπορέσω να ενημερώσω και τους συμπαίκτες μου. Φυσικά του εύχομαι τα καλύτερα και μόνο τα καλύτερα.

Φυσικά μας καθοδήγησε όπως κανείς άλλος τα δύο τελευταία χρόνια. Καταπληκτικός προπονητής. Η νοοτροπία που έφερε στην ομάδα, ο τρόπος που λειτούργησε, ο διαμοιρασμός των ρόλων που έκανε, ήταν πραγματικά καταπληκτικός. Φυσικά πιστεύω ότι είναι κρίμα και πολύ λυπηρό που δεν θα συνεχίσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα