Χιλή - Αργεντινή 79-77: Ήττα για Καμπάτσο-Ντεκ και «ντου» από σκύλο! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αργεντινή

bet365

Η Αργεντινή έπεσε θύμα έκπληξης στα Προκριματικά για το Americup 2025 απέναντι στην Χιλή, ενώ έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ένα... ευτράπελο περιστατικό.

Μπορεί να απουσίαζε ο Λούκα Βιλντόζα ο οποίος δεν ενίσχυσε την εθνική ομάδα της χώρας του για τα Προκριματικά του Americup 2025 λόγω του τραυματισμού του ωστόσο η Αργεντινή είχε «γεμάτο» ρόστερ από Ευρωλιγκάτους παίκτες στην δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση με την Χιλή.

Αυτήν την φορά δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση όπως είχε κάνει την περασμένη Πέμπτη (90-75) και γνώρισε την ήττα με 79-77. Οι «γκαούτσος» είχαν πρωτοκλασάτους παίκτες στο ρόστερ τους, με τον Γκάμπριελ Ντεκ να ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ο Φακούντο Καμπάτσο με άλλους 16 πόντους και 9 ασίστ. «Διψήφιοι» για την Αργεντινή ήταν επίσης οι Μπολμάρο (12π., 3ριμπ.) και Μπρούσινο (11π., 7ριμπ.)

Παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν την ήττα της ομάδας τους, η οποία έφερε την υπογραφή του Μανουέλ Σουάρεζ (29π., 9ριμπ.) ο οποίος αγωνίζεται στην στην Κάλεβ/Κράμο. Βέβαια την παράσταση φρόντισε να κλέψει ένας... σκύλος, ο οποίος εισέβαλλε στο παρκέ με μια μπάλα στο στόμα, ενώ ανάγκασε τον Μπολμάρο να κάνει άλμα προκειμένου να τον αποφύγει.

Δείτε το ευτράπελο περιστατικό

 

Τελευταία Νέα