Ποτζέκο: Η Ιταλία τον θέλει μόνιμο, κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις

Ποτζέκο: Η Ιταλία τον θέλει μόνιμο, κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ποτζέκο: «Ο Φοντέκιο θα είναι free agent του χρόνου, τον εκπροσωπώ, θέλουμε 30 εκατομμύρια»!

bet365

Σύμφωνα με την ιταλική «La Stampa», η ομοσπονδία της Ιταλίας τσεκάρει για πιθανό αντικαταστάτη του Ποτζέκο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Τζιανμάρκο Ποζέκο είναι ο νέος προπονητής της Βιλερμπάν, αναλαμβάνοντας παράλληλα με τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, τα ηνία του τεχνικού επιτελείου του γαλλικού συλλόγου.

Ο 51χρονος προπονητής κατάφερε να πάρει την σχετική άδεια που χρειαζόταν από την ομοσπονδία του, σε αντίθεση με τον Γκόρντον Χέρμπερτ που είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Euroleague, αλλά με την γερμανική ομοσπονδία να μη δίνει το τελικό «οκ», προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα στον Ιταλό κόουτς να είναι παράλληλα στον πάγκο ενός συλλόγου και να δουλεύει με την μορφή μερικής απασχόλησης στην εθνική Ιταλίας.

Σύμφωνα όμως με ένα πρόσφατο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa», η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης της Ιταλίας είναι πιθανό μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, να αναζητήσει αντικαταστάτη του Ποτζέκο καθώς προτιμάει να έχει έναν προπονητή πλήρως αφοσιωμένο στην εθνική ομάδα.

Δύο από τους πιθανούς υποψήφιους είναι ο Ιταλός Σέρτζιο Σκαριόλο που έχει γράψει ιστορία με την εθνική Ισπανίας και το συμβόλαιό του λήγει σε δέκα μήνες, ενώ στο «κάδρο» φαίνεται να βρίσκεται και ο Σέρβος προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.

 

Τελευταία Νέα