Διαμαντίδης, Γιαννάκης και σπουδαία ονόματα του ελληνικού μπάσκετ σε φιλανθρωπικό αγώνα με αμαξίδιο

Newsroom
.

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Δήμος Ντικούδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Γιάννης Σιούτης πήραν μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Άτλας».

Στην προσπάθεια αναβάθμισης και ενίσχυσης του έργου των μελών του συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Άτλας» και με την ευκαιρία συμπλήρωσης δέκα ετών διαρκούς παρουσίας και δράσης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/10 η διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού - επετειακού αγώνα με τη συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων του ελληνικού μπάσκετ.

Μεταξύ αυτών ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μαζί με τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Δήμο Ντικούδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Δημήτρη Μαυροειδή και Γιάννη Σιούτη.

Ο αθλητικός σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Άτλας» δημιουργήθηκε στους κόλπους του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών με σκοπό την άθληση, την αποκατάσταση των μελών του και την επισιτιστική μέριμνά τους. Σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» ήταν η συγκέντρωση της οικονομικής βοήθειας που απαιτείται για την αγορά αγωνιστικών αμαξιδίων.

2

3

4

.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα