Manila Diary, Day 6: Η Εθνική πάτησε το «κουμπί» και πέρασε στους «16»

Newsroom
.
Ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες βρίσκονται στη Μανίλα σε συνεργασία με το pamestoixima.gr και μας μεταφέρουν καθημερινά το ρεπορτάζ του Μουντομπάσκετ.

Η Εθνική μας έδειξε χαρακτήρα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και παρά το κακό ξεκίνημα γύρισε το παιχνίδι και χάρη στο τελικό 83-74 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ. Παπαπέτρου και Λαρεντζάκης έκαναν τη διαφορά.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr | 21+

Ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες μάς μεταφέρουν όλα τα δεδομένα από τη Μανίλα σε συνεργασία με το pamestoixima.gr.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα. Στο Pamestoixima.gr η εμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους! Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

Δείτε το Manila Diary

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα