Λαρεντζάκης για Σλούκα: «Ήταν σοκ η απόφασή του, ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλες χρονιές αφού είχαν φύγει Σπανούλης και Πρίντεζης» (vid)

Λαρεντζάκης

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρίσκεται στη Σύρο για το Aegean Ball Festival και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» στη Σύρο για το event του Γιώργου Πρίντεζη ήταν και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Φιλοξενήθηκε από την CosmoteTV μιλώντας για την Εθνική, την προσωπική του απόδοση στον Ολυμπιακό, αλλά και το... καυτό θέμα των ημερών με τον Κώστα Σλούκα και τον Παναθηναϊκό.

«Κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Είναι όμορφο που το κάνει ο Γιώργος αυτό για το νησί του. Ελπίζω κάποια στιγμή να το φέρει και στην Κύθνο! Θα μου άρεσε να έρθει στο νησί μου» είπε αρχικά.

Για το...μπούλινγκ του Παπανικολάου: «Εντάξει έβαλε το τελευταίο τρίποντο, φύσηξαν βορειάδες, νοτιάδες και το έβαλε, αλλά θα μου το δώσει το δώρο!».

Για την Εθνική και τα λεπτά που θα του δοθούν από τον Ιτούδη: «Να έχουμε υγεία καταρχάς, να έρθουν όσα περισσότερα παιδιά μπορούν και είναι υγιείς.

Η Εθνική είναι πάνω από όλους, όποιοι είναι θα πάμε να τα δώσουμε όλα και όπου φτάσουμε».

Για τον Κώστα Σλούκα και την απόφασή του για τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβαζα τα δημοσιεύματα ότι μπορεί να είναι, είπα ότι αν δεν διαβάσω την επίσημη ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα. Σίγουρα ήταν σοκ, αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του, πορεύεται με αυτές και πιστεύω είναι πολύ ώριμο παιδί και πήρε μία απόφαση συνειδητή για εκείνον....

Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα, δεν μου αρέσει να το συζητάω ειδικά τώρα που προσπαθούν να πιαστούν από κουβέντες. Εγώ θα του ευχηθώ να είναι υγιής, να είναι ευτυχισμένος και ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχουν φύγει παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και έχουν αναπληρωθεί και η ομάδα έκανε τέτοιες χρονιές. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και συνεχίζουμε».

 

Τελευταία Νέα