Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20: Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20: Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ

Ο Ζούγρης στην Εθνική

bet365

Η ΕΡΤ θα αναλάβει να καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωτάθλημα U20 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κλεψύδρα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 αδειάζει και το Ηράκλειο της Κρήτης έχει ήδη μπει σε μπασκετικούς ρυθμούς. Η Ελλάδα θα βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της φετινής σεζόν.

Το τζάμπολ των αγώνων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 8 Ιουλίου με την «γαλανόλευκη» παρέα να αντιμετωπίζει την Πολωνία.

Η ΕΡΤ θα είναι δίπλα στην Εθνική σε αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνοντας την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων!

Η σχετική ανακοίνωση: «Η επόμενη γενιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ παρουσιάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 θα διεξαχθεί 8-16 Ιουλίου στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου και στο ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης. Η Ελλάδα στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Πολωνία (8/7), Λιθουανία (9/7) και Κροατία (10/7). Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18.30 και θα φιλοξενηθούν στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια, ενώ θα μεταδοθούν από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Η ΕΡΤ συμφώνησε και για τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Εφήβων, η οποία θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στη Σερβία (22-30/7)».

 

Τελευταία Νέα