O Κλαούντιο Κολντεμπέλα στο "Lost Tapes" by Stoiximan

Newsroom
O Κλαούντιο Κολντεμπέλα στο "Lost Tapes" by Stoiximan
Ο θρυλικός Κλαούντιο Κολντεμπέλα ξετυλίγει το κουβάρι των μπασκετικών αναμνήσεών του και την καριέρα του σε ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, στο νέο επεισόδιο του Lost Tapes (video)

Το “The Lost Tapes by Stoiximan” και ο Βασίλης Σκουντής συνεχίζουν να υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους στον εντυπωσιακό χώρο του Trace n’ Chase στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας μία άλλη οπτική στις συνεντεύξεις σπουδαίων αθλητικών προσωπικοτήτων.

Από το… παρκέ των συνεντεύξεων έχουν περάσει σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ όπως ο μυθικός Νίκος Γκάλης, ο αξεπέραστος “δράκος”, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο θρυλικός Ντέιβιντ Ίνγκραμ και όχι μόνο!

Σειρά για ένα ακόμα παίκτη που έχει σφραγίσει τη σύγχρονη ελληνική μπασκετική πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Δήμο Ντικούδη που θυμάται το χρυσό στο Βελιγράδι, τον μυθικό ημιτελικό με τις ΗΠΑ, την καριέρα του σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και όχι μόνο!

Από τον Γκάλη στον Γιαννάκη: Δείτε εδώ όλα τα Lost Tapes!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα