Τζόρτζεβιτς: «Στόχος με κάθε ομάδα που προπονώ είναι τα μετάλλια»

Τζόρτζεβιτς: «Στόχος με κάθε ομάδα που προπονώ είναι τα μετάλλια»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζόρτζεβιτς: «Στόχος με κάθε ομάδα που προπονώ είναι τα μετάλλια»

bet365

Η Κίνα θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στην άκρη του πάγκου και ο Σέρβος κόουτς δεν στερείται αυτοπεποίθησης όσον αφορά τη νέα πρόκληση της προπονητικής καριέρας του.

Η Κίνα έχει ήδη ήδη σφραγίσει εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς καλείται να κοουτσάρει την πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο με στόχο τη διάκριση στα γήπεδα των Φιλιππίνων, της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας το διάστημα 25 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Σερβίας με τον οποίοι οι «Αετοί» πανηγύρισαν τρία ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 και το EuroBasket 2017.

«Ποτέ δεν λέω ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εμάς πριν από το τέλος του παιχνιδιού. Στόχος με κάθε ομάδα που προπονώ είναι να κερδίζω μετάλλια. Για να κερδίσεις τους καλύτερους, πρέπει να τους αντιμετωπίζεις ώστε να μάθεις τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Παράλληλα, πρέπει να ανακαλύψεις τις δικές σου δυνάμεις» εξήγησε ο «Σάλε».

Και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με την μπασκετική φιλοσοφία μου, οι διεθνείς πρέπει να μπορούν να καταλαβαίνουν τι μπορούν να προσφέρουν στους συλλόγους και παράλληλα, να έχουν ξεκάθαρο ρόλο στην Εθνική ομάδα».

 

Τελευταία Νέα