Kingbet: H πρώτη «κούπα» και δύο «μοιρασιές»

Newsroom
Kingbet: H πρώτη «κούπα» και δύο «μοιρασιές»
Δύο επιλογές ποδοσφαίρου και μία από μπάσκετ στο σημερινό πρόγραμμα.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες και όλους τους αναγνώστες και φίλους του gazzetta.gr. Πιστοί στο κυριακάτικο ραντεβού μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις πιο σωστές επιλογές με μοναδικό στόχο το ταμείο. Η σημερινή μας περιήγηση στα προγνωστικά στοιχήματος έβγαλε μια επιλογή από τον τελικό του ελληνικό Σούπερ Καπ στο μπάσκετ και δύο επιλογές από το κουπόνι ποδοσφαίρου. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Με χαρακτηριστική ευκολία και σούπερ Βεζένκοφ πέρασε στον τελικό του Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός. Αναμενόμενο, λίγο έως πολύ θα μου πείτε, το 93-65 επί του Προμηθέα που δύσκολα θα μπορούσε να προβάλει αντίσταση. Σωστά. Δυσκολεύτηκε από την άλλη ο Παναθηναϊκός, επικράτησε όμως με 72-67 του «τυπικά γηπεδούχου» Κολοσσού και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για μια θέση στην πρώτη κούπα της μπασκετικής σεζόν.

Το καλό κλίμα που υπάρχει φάνηκε από το ότι συν-ταξίδεψαν οι δύο ομάδες με την ίδια πτήση. Τα πειράγματα, η πλάκα και το χιούμορ δεν έλειψε ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων. Εικόνες «σκληρές» για όσους έχουν συνηθίσει ή καλλιεργούν το αντίθετο, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Έστω και από το μπάσκετ. Καθαρά στοιχηματικά στο κουπόνι μπάσκετ οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί από όλες τις απόψεις. Πιο έτοιμη ομάδα, με δουλεμένο κορμό και προσθήκες που τον τοποθετούν στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παρ’ όλα αυτά με σημείο του 1.20-1.25 δεν μπλέκουμε. Μιλάμε για ένα ντέρμπι όπου όλα μπορούν να συμβούν. Γι’ αυτό το λόγο θα πάμε με το over 154.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να δούμε και το +7.5 ή +8.5 του Παναθηναϊκού σε παρόμοια απόδοση.

Αφήνουμε το μπάσκετ και πάμε στο ποδόσφαιρο. Πάμε «Τούμπα» για το μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Σε εξαιρετική κατάσταση το «τριφύλλι», στην κορυφή της Super League θα επιδιώξει να κάνει ένα ακόμη βήμα. Κοιτάζει τίτλο, όσο νωρίς κι αν είναι να το πούμε. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει την παράδοση με το μέρος του, ο κόουτς Λουτσέσκου είναι έτοιμος για τη ρελάνς που θα δώσει μια ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση στον «Δικέφαλο». Ελαφρύ φαβορί ο άσος στις αποδόσεις που κυκλοφορούν, εμάς μας κάνει το Χ σε απόδοση 3.40.

Ταξιδεύουμε Γαλλία για το κλείσιμο της 9ης αγωνιστικής. Μεγάλο ματς το Λανς-Λυών. Μονομαχία με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κρισιμότητα και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Τέτοιο που βγάζει η Λανς και φιγουράρει στην πρώτη 4άδα του Σαμπιονά. Με τις νίκες Παρί Σ.Ζ. (χθες) και Μαρσέιγ (προχθές) θα επιδιώξει να παραμείνει κοντά για παν ενδεχόμενο. Όσες φορές μπορεί να είπε κάποιος «έλα μωρέ, ποια Λανς τώρα» έχει διαψευσθεί πανηγυρικά. Υποδέχεται μια Λυών που έχει τα θέματά της και ειδικά εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το χειρότερο.

Γι’ αυτό το λόγο και είναι αουτσάιντερ στις αποδόσεις, ακόμη κι αν διατηρεί ευνοϊκή παράδοση σε αυτή την έδρα. Είναι μια τεράστια μάχη όπως και να το δει κανείς. Θεωρούμε πως το X+g/g σε απόδοση 4.00 μπορεί να επιβεβαιωθεί και δεν θα αφήσει καμία ομάδα παραπονεμένη. Έχει φυσικά το ρίσκο του, αλλά μας αρέσουν αυτά.

Επιλογή τριάδας με συνολική απόδοση που πλησιάζει το 26.00 και παίζεται και σε μονά αποδεκτά. Καλή επιτυχία!

 

Τελευταία Νέα