Σλούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο: Αγωνία στην Εθνική ενόψει Eurobasket

Σλούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο: Αγωνία στην Εθνική ενόψει Eurobasket

Γιώργος Κούβαρης
Σλούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο: Αγωνία στην Εθνική ενόψει Eurobasket

bet365

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας ενόψει του Eurobasket, τόσο για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα όσο και για αυτήν του Κώστα Αντετοκούνμπο - Απόντες αμφότεροι από το κυριακάτικο ματς εναντίον του Βελγίου.

Με δύο σημαντικά προβλήματα επέστρεψε από το Βελιγράδι η αποστολή της Εθνικής ομάδας!

Οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στην αναμέτρηση με τη Σερβία με αποτέλεσμα να ακουστεί έντονα... ο συναγερμός ενόψει του Eurobasket! Ο διεθνής γκαρντ υποφέρει από οστικό οίδημα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ραντεβού στο Μιλάνο.

Πρόβλημα στο γόνατο έχει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ωστόσο σαφής εκτίμηση για την κατάστασή του αναμένεται να γίνει το Σάββατο (27/8). Το σίγουρο είναι ότι κανείς από τους δύο παίκτες δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με το Βέλγιο το βράδυ της Κυριακής (28/8, 20:00) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως είναι γνωστό ο μικρότερος των αδερφών Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ενώ η πρώτη ενημέρωση της ΕΟΚ έκανε λόγο για «ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού ποδιού». Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος ο Ιτούδης στάθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο Σλούκας ενώ μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από το Βελιγράδι αμφότεροι έκαναν μαγνητική τομογραφία.

Εντός της επόμενης ημέρας αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας αναφορικά με την κατάσταση των δύο παικτών ενόψει του Eurobasket,

 

Τελευταία Νέα