Αντρέι Βατούτιν: «Η απόφαση της αποβολής της ΤΣΣΚΑ από την EuroLeague δεν έχει νομική βάση»

Αντρέι Βατούτιν: «Η απόφαση της αποβολής της ΤΣΣΚΑ από την EuroLeague δεν έχει νομική βάση»

Newsroom
Αντρέι Βατούτιν: «Η απόφαση της αποβολής της ΤΣΣΚΑ από την EuroLeague δεν έχει νομική βάση»

bet365

Ο Αντρέι Βατούτιν είναι πεπεισμένος πως η αποβολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την EuroLeague δεν έχει καμία νομική υπόσταση, επιβεβαιώνοντας την προσφυγή των Ρώσων στο δικαστήριο.

Μόλις το πρωί της Παρασκευής (5/8) έγινε γνωστό αυτό που τόσο καιρό έλεγε η ΤΣΣΚΑ πως θα κάνει πράξη, να καταθέσει δηλαδή ασφαλιστικά μέτρα στην EuroLeague, ένεκα της αποβολής της από τη διοργάνωση μετά και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο Αντρέα Βατούτιν δήλωσε ξεκάθαρα στην «sports-ru» πως αμφισβητεί τη νομιμότητα της απόφασης να απομακρυνθούν οι Μοσχοβίτες από την ερχόμενη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του Βατούτιν

«Η ΤΣΣΚΑ, πράγματι, προσέφυγε στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου, όπου υπάγεται η ECA, που διοικεί την EuroLeague. Κάνουμε προσφυγή κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της να αποβάλει τον σύλλογό μας από τη διοργάνωση, παρά την ιδιότητα του μετόχου και κατόχου άδειας «Α». Πιστεύουμε ότι η απόφαση ελήφθη χωρίς την απαιτούμενη νομική βάση.

Δεν έχουμε αυταπάτες για συμμετοχή στην ερχόμενη σεζόν της Euroleague, καθώς η απόφαση θα πάρει χρόνο. Είναι σημαντικό για εμάς να λάβουμε νομική αξιολόγηση, όποια κι αν είναι αυτή. Επιπλέον, η EuroLeague είναι μία εμπορική διοργάνωση και η μη συμμετοχή σε αυτήν μας στερεί ένα σημαντικό μέρος των εσόδων μας. Στην πραγματικότητα, στερηθήκαμε την ευκαιρία να λάβουμε έσοδα από την εταιρεία στη δημιουργία και τη διαχείριση της οποίας συμμετείχαμε άμεσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα